Wil Je Een Compromisloze Oplossing?

Ontdek mijn exacte methode, waarmee ik in 25 jaar tijd duizenden mensen succesvol heb geholpen met het zelf oplossen van hun conflicten. Zonder medewerking van een ander. Bekijk dan dit On Demand Webinar: OPGELOST!

Je gegevens

Inschrijven voor

Bekijk webinar

OPGELOST!

Wat een conflict met een kopje te maken heeft? Ogenschijnlijk niets:)
In dit webinar laat ik je zien, waarom ik een kopje gebruik als metafoor van elk conflict, met een ander of de omstandigheden. Na dit webinar begrijp je precies wat ik hiermee bedoel.

Machteloosheid en onzekerheid
In tijden van onzekerheid reageren mensen allemaal anders. Thuis werken is voor sommigen fantastisch, anderen worden er knettergek van. Misschien wil je juist nu (meer) mensen helpen, maar lukt het je niet hen te bereiken. Of je loopt vast omdat je weinig of geen medewerking krijgt. Veerkracht lijkt een toverformule. Hoe doe je dat wanneer je energie weglekt?
Gevoelens van machteloosheid en onzekerheid zijn heel herkenbaar en van alle tijden.
De realiteit begrijpen we allemaal, maar hoe kun jij het verschil maken en effectief bijdragen aan duurzame oplossingen? Hoe maak je er een win-win van wanneer het onmogelijk lijkt?

Dit komt er aan de orde in dit webinar:
  • Waar het in de communicatie echt over gaat
  • Wat de sleutel is naar vrijheid en vertrouwen
  • Nieuwe perspectieven zien vanuit rust en ontspanning 
  • Hoe je de regie in je leven terug pakt
  • En hoe jij je gehoord en begrepen voelt
Presentatie door
Chiquita Welmerink

Chiquita Welmerink ontdekte dat je zélf conflicten kunt oplossen, zonder wetboek. Een verademing die haar leven en vak (van advocaat naar mediator) hebben veranderd. Chiquita is eigenaar van WEL-COM, jouw trainer tijdens dit webinar en auteur van het zojuist verschenen boek: Opgelost! 

Chiquita:
"Ik ben ontzettend dankbaar dat ik mensen echt kan helpen bij het vinden van een oplossing waarmee zij verder kunnen. In vrijheid én in verbinding. Dat is een groot goed. Geen compromis of een schikking, maar een oplossing waar je echt tevreden mee bent.
En het bijzondere is dat je daar een ander niet voor nodig hebt."

Deel dit webinar